• 01. DE CE ENERGIE SOLARA?

  Este gratuită! Nu este influenţată în nici un fel de creşteri de preţ. Utilizarea energiei solare reprezintă la nivel global cea mai eficientă metodă de a aduce căldura în locuinţe.

   

 • 02. ESTE FUNCTIONALA SI IARNA?

  Da! Datorita constructiei tuburilor din sticla, temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei, ea va produce apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp.

   

 • 03. REGENERABILA NEPOLUANTA NELIMITATA

  Energia solară este practic inepuizabilă. Este cea mai curată formă de energie de pe Pământ.

   

Stiri Recente

01. PRODUCEM REZERVOARE DE ACUMULARE LA COMANDA

Producem la comandă rezervoare cu acumulare pentru cazane termice (puffere). Instalaţi-vă cazanul cu rezervoarele de acumulare! Aceasta este cea mi bună instalare pentru cazanele pe combustibili solizi, fiindcă prelungeşte durata de viaţă a cazanului şi reduce consumul de combustibil cu pana la 30%. Rezervorul de acumulare poate fi prevăzut înca din faza de investiție nouă sau poate fi intercalat într-un sistem deja existent. Funcţionează conform principiului de acumulare şi distributie egală a energiei termice.

02. INSTALATII TERMICE SI SANITARE

Soreli Group ofera servicii de consultanta, executie si service instalatii termice (radiatoare si incalzire prin pardoseala) dar si instalatii sanitare. Oferim vanzare, transport si montaj.

03. CATALOG LUCRARI

Va invitam sa rasfoiti catalogul nostru de lucrari efectuate de-a lungul timpului. Click aici!

Despre Noi

Suntem o echipa tanara de profesionisti calificati in domeniul proiectarii si executiei de sisteme instalatii panouri solare pentru apa calda si caldura.

Soarele este sursa noastra principala de energie: o sfera gazoasa in centrul careia are loc fuziunea nucleara. O parte din radiatia solara ne sta la dispozitie aici pe pamant. Ea face posibila viata pe planeta noastra, fara ea fiind imposibile fenomenele naturale cum ar fi vantul, ploaia ,fotosinteza, etc. Intreg potentialul energetic al planetei noastre are ca sursa energia solara.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse la tehnica de ultima ora din domeniul energiei regenerabile, echipamente care folosesc energia din mediul inconjurator.

Suntem condusi de o dorinta constanta de a imbunatatii serviciile si produsele oferite. Produsele SORELI sunt testate si certificate de catre organismele internationale abilitate.

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii si solutii complete de consultanta si analiza tehnica, studii de specialitate si proiectare, furnizare de chipamente, montaj si conectare la sistemul national de distributie, mentenanta, atat in proiecte rezidentiale si industriale.