• 01. DE CE ENERGIE SOLARA?

  Este gratuită! Nu este influenţată în nici un fel de creşteri de preţ. Utilizarea energiei solare reprezintă la nivel global cea mai eficientă metodă de a aduce căldura în locuinţe.

   

 • 02. ESTE FUNCTIONALA SI IARNA?

  Da! Datorita constructiei tuburilor din sticla, temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei, ea va produce apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp.

   

 • 03. REGENERABILA NEPOLUANTA NELIMITATA

  Energia solară este practic inepuizabilă. Este cea mai curată formă de energie de pe Pământ.

   

Stiri Recente

01. PRODUCEM REZERVOARE DE ACUMULARE LA COMANDA

Producem la comandă rezervoare cu acumulare pentru cazane termice (puffere). Instalaţi-vă cazanul cu rezervoarele de acumulare! Aceasta este cea mi bună instalare pentru cazanele pe combustibili solizi, fiindcă prelungeşte durata de viaţă a cazanului şi reduce consumul de combustibil cu pana la 30%. Rezervorul de acumulare poate fi prevăzut înca din faza de investiție nouă sau poate fi intercalat într-un sistem deja existent. Funcţionează conform principiului de acumulare şi distributie egală a energiei termice.

02. INSTALATII TERMICE SI SANITARE

Soreli Group ofera servicii de consultanta, executie si service instalatii termice (radiatoare si incalzire prin pardoseala) dar si instalatii sanitare. Oferim vanzare, transport si montaj.

03. CATALOG LUCRARI

Va invitam sa rasfoiti catalogul nostru de lucrari efectuate de-a lungul timpului. Click aici!

 

 

 

 

 

Intrebari

Care este durata normala de utilizare a instalatiei?

Durata medie de viata a colectoarelor este de 15 ani. Desigur, asa cum sunt aparate a caror durata medie de viata este de 5-8 ani (frigidere, masini de spalat) si care functioneaza chiar si dupa 10-15 ani, tot asa colectoarele solare pot functiona 25-30 de ani fara probleme deoarece nu contin piese in miscare iar materialele din care sunt fabricate sunt, in principal, otel inoxidabil si sticla.

Unde se monteaza instalatia? Suporta acoperisul greutatea acesteia?

Panourile solare se monteaza pe acoperis, inspre sud (sau intr-un loc in care sa fie soare cat mai mult timp din zi), la un unghi de aprox. 45 grade. Greutatea panourilor este mica (cateva zeci de kilograme) sau medie (in cazul instalatiilor cu rezervor integrat). Panourile cu tuburi se pot monta si pe verticala pe peretele sudic al cladirii, in situatiile in care constructia nu permite o alta solutie.

Care este pericolul cel mai mare al defectarii colectoarelor solare?

O cadere de grindina de mari dimensiuni. Fabricantul asigura rezistenta tuburilor asezate la 45 de grade la impact cu bucati de grindina de pana la 35 mm diametru. Oricum, acestea pot fi inlocuite imediat cu tuburi de schimb. Tuburile sunt asigurate la valoarea lor de piesa de schimb pe perioada de garantie. Cumparatorul poate continua aceasta asigurare achitand anual rata politei de asigurare.

Ce cantitate de apa incalzeste un colector?

Un colector cu rezervor pentru apa calda menajera incalzeste zilnic, in medie, o cantitate echivalenta cu capacitatea rezervorului la o temperatura de 60-65°C. Desigur, in lunile de iarna, fiindca ziua este mult mai scurta, temperatura apei nu va fi de 60°C, dar colectorul functioneaza si ridica temperatura la 35-40°C. La fel cum vara, daca e o zi insorita, temperatura poate ajunge la peste 80°C. Din acest motiv se ia in considerare o medie.

Cum pot cumpara o instalatie daca nu sunt din Arad?

Firma va expediaza instalatia oriunde in tara prin curier rapid. Pe parcursul transportului marfa este asigurata, iar plata se va face in numerar direct persoanei care v-a adus coletul. Deoarecen distanta la care se face expedierea difera de la caz la caz si tariful expedierii difera.

Cine imi asigura montajul?

Firma asigura montajul in Arad si in localitatile limitrofe. Montajul il puteti face si dumneavoastra in cazul in care locuiti in alta localitate. Firma va asigura informatiile necesare in documentatia tehnica, iar daca exista intrebari suplimentare va satm la dispozitie prin telefon sau email.

 

pagina 1 • 2