• 01. DE CE ENERGIE SOLARA?

  Este gratuită! Nu este influenţată în nici un fel de creşteri de preţ. Utilizarea energiei solare reprezintă la nivel global cea mai eficientă metodă de a aduce căldura în locuinţe.

   

 • 02. ESTE FUNCTIONALA SI IARNA?

  Da! Datorita constructiei tuburilor din sticla, temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei, ea va produce apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp.

   

 • 03. REGENERABILA NEPOLUANTA NELIMITATA

  Energia solară este practic inepuizabilă. Este cea mai curată formă de energie de pe Pământ.

   

Stiri Recente

01. PRODUCEM REZERVOARE DE ACUMULARE LA COMANDA

Producem la comandă rezervoare cu acumulare pentru cazane termice (puffere). Instalaţi-vă cazanul cu rezervoarele de acumulare! Aceasta este cea mi bună instalare pentru cazanele pe combustibili solizi, fiindcă prelungeşte durata de viaţă a cazanului şi reduce consumul de combustibil cu pana la 30%. Rezervorul de acumulare poate fi prevăzut înca din faza de investiție nouă sau poate fi intercalat într-un sistem deja existent. Funcţionează conform principiului de acumulare şi distributie egală a energiei termice.

02. INSTALATII TERMICE SI SANITARE

Soreli Group ofera servicii de consultanta, executie si service instalatii termice (radiatoare si incalzire prin pardoseala) dar si instalatii sanitare. Oferim vanzare, transport si montaj.

03. CATALOG LUCRARI

Va invitam sa rasfoiti catalogul nostru de lucrari efectuate de-a lungul timpului. Click aici!

Panouri solare plane

Acest tip de colectoare solare se pot folosi in cadrul unor aplicatii casnice diverse: la prepararea apei calde menajere, incalizrea spatilor de locuit, a piscinelor. etc. Domeniul lor de utilizare se extinde dincolo de aplicatille casnice uzuale. Transferul energiei către agentul termic se realizează direct.

Corpul colectorului este fabricat din profil de aluminiu protejat prin plastifiere: capacul din spate este fabricat din tabla de otel galvanizat. Capacul frontal este fabricat din sticlă specială tratată termic, cu continut scăzut de fier, avand transmitantă optică ridicată si rezistentă bună la socuri mecanice. Izolatia termică a colectorului este realizată din vată minerată bozaltică. Racordurite colectorului sunt fabricate din teavă de cupru de 22 mm diametru,  iar tecile pentru senzor din teavă de cupru de 12 mm diametru.

Suprafata de absorbtie este compusă din mai multe tuburi capilare prevăzute cu aripioare din cupru cu tratament selectiv TINOX.

CARACTERISTICI:

constructie simpla si robusta / instalare facila / durata lunga de viata / functioneaza sub presiune / cost redus

 

::: inapoi la produse :::