• 01. DE CE ENERGIE SOLARA?

  Este gratuită! Nu este influenţată în nici un fel de creşteri de preţ. Utilizarea energiei solare reprezintă la nivel global cea mai eficientă metodă de a aduce căldura în locuinţe.

   

 • 02. ESTE FUNCTIONALA SI IARNA?

  Da! Datorita constructiei tuburilor din sticla, temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei, ea va produce apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp.

   

 • 03. REGENERABILA NEPOLUANTA NELIMITATA

  Energia solară este practic inepuizabilă. Este cea mai curată formă de energie de pe Pământ.

   

Stiri Recente

01. PRODUCEM REZERVOARE DE ACUMULARE LA COMANDA

Producem la comandă rezervoare cu acumulare pentru cazane termice (puffere). Instalaţi-vă cazanul cu rezervoarele de acumulare! Aceasta este cea mi bună instalare pentru cazanele pe combustibili solizi, fiindcă prelungeşte durata de viaţă a cazanului şi reduce consumul de combustibil cu pana la 30%. Rezervorul de acumulare poate fi prevăzut înca din faza de investiție nouă sau poate fi intercalat într-un sistem deja existent. Funcţionează conform principiului de acumulare şi distributie egală a energiei termice.

02. INSTALATII TERMICE SI SANITARE

Soreli Group ofera servicii de consultanta, executie si service instalatii termice (radiatoare si incalzire prin pardoseala) dar si instalatii sanitare. Oferim vanzare, transport si montaj.

03. CATALOG LUCRARI

Va invitam sa rasfoiti catalogul nostru de lucrari efectuate de-a lungul timpului. Click aici!

 

 

 

 

 

Panouri solare cu tuburi vidate si rezervor integrat, nepresurizat, cu serpentina

Se folosesc la prepararea apei manajere. Funcţionează pe baza principiului de termosifonare, apa incălzită soloar in tuburile vidate ridicandu-se in rezervor, fiind inlocuită de un volum echivalent de apă mai rece. Căldura este transferată direct apei din rezervor care umple interiorul tuburilor duble din sticlă. Instalatia se racordeaza la reteaua de apă prin intermediul unui separator de presiune. Serpentina este folosită pentru incalzirea indirecta a apei menajere, deci circuitul acesteia poate funcţiona sub presiune.

Rezervorul interior este fabricat integral din otel inoxidabil, exteriorul find fabricat din ofel protejat prin plastifiere. Izolaţia termică a rezervorului este realizată din spumă poliuretanică de 50-60 mm grosime, avand caracteristici termoizolante foarte bune. Diametrul exterior al rezevorului este de 489 mm. Rezervorul are o capacitate cuprinsă intre 203 şi 303 de litri, in funcţie de model. Racordurile rezervorului sunt fabricate din teavă de otel inoxidabil de 1/2".

Tuburile vidate sunt produse din sticlă borosilicat, avand o structură tub-in-tub. Spatiul dintre cele două tuburi concentrice este vidat pentru o imbunătăti proprietătile termoizolante ale tubului din sticlă. Tuburile vidate rezistă la impact cu grindină de pană la 35 mm. Dimensiunile unui tub vidat pentru instalatiile de tipul P-xx-1800 sunt 1800 mm lungime şi 58 mm diametru. Modulele au intre 20 şi 30 de tuburi, in funcţie de model.

Suportul este fabricat din profil de otel protejat prin acoperire cu vopsea anticoroziva.

AVANTAJE:

Constructie simpla, modulara / Instalare facila / Durata lunga de viata / Rezervor de acumulare integrat / Nu necesita pompa de recirculare / Serpentina functioneaza sub presiune

SPECIFICATII:

P-20-1800-200 / Nr. Tub. (20) / Tip tub (TV-1800) / Capac. (200 l) / Supraf. (2,53 m2)

P-24-1800-250 / Nr. Tub. (24) / Tip tub (TV-1800) / Capac. (250 l) / Supraf. (3,04 m2)

P-30-1800-300 / Nr. Tub. (30) / Tip tub (TV-1800) / Capac. (300 l) / Supraf. (3,81 m2)

INSTRUCTIUNI MONTAJ: P-20-1800-200 / P-24-1800-250 / P-30-1800-300

 

::: inapoi la produse :::